Vælg en side

Om Skab Det

Vi hjælper din lokale forretning – Online

"
"

Vores Erfaringer

Hjemmesider – Vi laver både infosider og webshops. Vi tilpasser os DINE behov og arbejder ud fra hvad du gerne vil have. Din side bliver lavet i WordPress, med enten DIVI, Brizy, Astra eller Elementor.

SEO / Linkbuilding 

Facebook / Instagram Annoncering

Google Annoncering

Grafisk Udarbejdelse

Hvem står bag Skab Det

Jesper, som står bag har arbejdet med online marketing i 3-4 år. Med alt fra Amazon, SEO, Linkbuilding, Facebook annoncering, Instagram annoncering, lukkede annonce kontoer grundet annoncering af betting, vejen mod top placeringer på Google – i flere forskellige brancher. Et hav af online kurser +30.000 kr. Med alle disse learnings, så kommer du altså ikke til at lave disse fejltagelser, som jeg har lavet. Du kommer at få mest muligt ud af dine penge, for en pris der er lavere en mine kollegaer.

Jesper Søkbæk

Ejer & Founder

Jesper Søkbæk

Har solgt på Amazon siden 2018, drevet affiliate via Betbetter.dk, content og affiliate site Skier.dk. Derudover har jeg hjulpet over 30 erhvervsdrivende med hjemmesider, Facebook, Instagram og Google annoncering.

Interesse - Online Marketing, skisport & erhverslivet.

Skal vi skabe resultater?

For os er det vigtigt, vi arbejder sammen med jer. Vi skal have en forståelse af hvad det er i gerne vil opnå, for at vi kan hjælpe jer i den rigtige vej.